Skip to main content
The missing piece in your organisation

Werkwijze

Kennismaking

twee personen aan een tafel met formulierNa ons eerste klantcontact, telefonisch of per mail plannen wij met u een afspraak in om onder het genot van een kopje koffie uw wensen en behoeftes door te nemen.

Onze aanpak afspraak is afspraak waarin wij duidelijk en transparant zijn in wat u van ons kunt verwachten.

Betrouwbaarheid

Na overeenstemming gaan wij voor u aan de slag om met uw wensen en behoeftes grip te verschaffen in uw financiële cijfers, hierbij is er ook sprake van geheimhouding van de door u verstrekte gegevens. Daarom sluiten wij altijd met ondernemers een schriftelijke overeenkomst af.

Makkelijk

De aanlevering van uw administratie één keer per maand of wel per kwartaal digitaal of in de bekende oude schoenendoos vormt voor ons geen enkel probleem. Alles wordt door ons na verwerking netjes op orde geretourneerd. Als de gegevens niet compleet zijn vragen wij zo nodig uitstel voor u aan bij de belastingdienst.

Na verwerking van uw administratie , geven wij de aangeleverde papieren stukken terug zodat u deze zelf kunt bewaren.

Wat is Peppol?

Peppol is de afkorting van ‘Pan-European Public Procurement On-Line’. Hiermee kunnen bedrijven (internationaal) online facturen uitwisselen via een speciaal beveiligd netwerk. Wil je factureren naar de overheid? Dan moet je dit ook verplicht via Peppol doen.